5 ud af 5 stjerner

Totalrenovering

Totalrenovering af både lejligheder og boliger på hele Vestsjælland.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fra pris på eternittag
0 ,-
Tagplader ligges årligt
0
Ståltag ligges årligt
0 m2
Tilfredshedsgaranti
0 %

Totalrenovering

Trænger din bolig til en totalrenovering?

Hos Jensens Tømrerservice tilbyder vi at foretage en fuld renovering af din bolig. Er der projekter hist og her, du ikke kommer videre med? Er stilen ikke længere din, og har du lyst til bare at starte forfra?

I en gammel bolig kan projekterne efterhånden hobe sig op, og dem kan man blive ved med at smide penge efter. Ofte kan det betale sig at skifte det hele på én gang. Vi laver totalrenovering af både lejligheder og boliger på hele Vestsjælland.

Når du er kommet i kontakt med os, planlægger vi altid at komme ud at kigge på dit projekt. På den måde kan vi danne os et overblik, og vi kan få en snak med dig om, hvad du har gjort dig af tanker.

Når vi er blevet enige om forløbet, sætter vi gang i processerne. Vi sørger for at rive alt ned og bygge det op fra bunden. Nye vægge, nye lofter og alt derimellem, så du til sidst står tilbage med en fornemmelse af en helt ny bolig.

Mangler du en professionel tømrer til dit renoveringsprojekt? Giv os et kald i dag, så vi kan komme i gang!

Det siger vores kunder

Samarbejdspartnere

Byggetilbud ikon

Vælg os, hvis du går op i

Når vi siger, det bliver ordentligt, så bliver det ordentligt. Vi står ved vores ord, og du kan regne med os.
Vi bruger gerne den ekstra tid og lægger kærlighed i at få slutresultatet til at stå skarpt. Vi leverer ingen halve løsninger.
Vi tror på, at et højt humør kan gøre oplevelsen bedre for begge parter. Hos os kan du være sikker på, at kommunikationen og tonen er i orden.
Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Døre & Vinduer

Garage / Carport

Gipsarbejde

Indhent et tilbud

Priseksempel

160 m2 bølgeeternittag med nye tagrender
Med udgangspunkt i et bølgeeternittag i typen B7. Max 30 graders taghældning. Uden skotrender. Priseksemplet inkluderer arbejdsløn, materialer og moms. Samt bortskaffelse af det gamle Eternit tag. Ansøgning hos Kommunen.

Pris: 165-200.000 kr.

Prisen kan variere ud fra: