5 ud af 5 stjerner

Om os

Hør mere om Jensens Tømrerservice

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fra pris på eternittag
0 ,-
Tagplader ligges årligt
0
Ståltag ligges årligt
0 m2
Tilfredshedsgaranti
0 %

Om os

Om Jensens Tømrerservice

I Jensens Tømrerservice er vi fast to mand, som har over 15 års erfaring. Vi supplerer hinandens evner godt, så vi kan dække de fleste områder inden for tømrerfaget. Vi har vores base i Vemmelev, men vi kører gerne til Ringsted, Holbæk og hele Vestsjælland. Vi står gerne til rådighed til entrepriseudlejning.

Skal du have ordnet:

… så kan vi også hjælpe.

Vi har fast samarbejde med Convido-El og Gardana, som sætter kvalitet lige så højt som vi gør!

Med vores mange års erfaring i branchen har vi udført adskillige specialopgaver, hvor vi har kunne drage nytte af vores stærke kompetencer. Vi har bl.a. renoveret kirker, fredede bygninger og godser.

Vi elsker, når vi får nicheopgaver, hvor vi kan arbejde med vores sans for finish og detaljer. At få lov at nørde, er noget af det, vi sætter stor pris på.

Få et uforpligtende tilbud! Skriv eller ring til os i dag, så vi kan få en snak om dit tømrerprojekt!

Dine behov i fokus

Du og din familie i fokus

Vi er behjælpelige med farver og materialer i forhold til vinskeder, tagrender sammen med taget – samt sammensætning af materialer, for et æstetisk endelig resultat.

Vi kan  være behjælpelig med rådgivning om normer på alle vores ydelser, såvel som i hvilke antal grader et tag skal ha’ for, at optimere tagets levetid, hvilket i sidste ende kommer til at gavne din pengepung.

Det siger vores kunder

Samarbejdspartnere

Byggetilbud ikon

Vælg os, hvis du går op i

Når vi siger, det bliver ordentligt, så bliver det ordentligt. Vi står ved vores ord, og du kan regne med os.
Vi bruger gerne den ekstra tid og lægger kærlighed i at få slutresultatet til at stå skarpt. Vi leverer ingen halve løsninger.
Vi tror på, at et højt humør kan gøre oplevelsen bedre for begge parter. Hos os kan du være sikker på, at kommunikationen og tonen er i orden.
Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen!

Indhent et tilbud

Priseksempel

160 m2 bølgeeternittag med nye tagrender
Med udgangspunkt i et bølgeeternittag i typen B7. Max 30 graders taghældning. Uden skotrender. Priseksemplet inkluderer arbejdsløn, materialer og moms. Samt bortskaffelse af det gamle Eternit tag. Ansøgning hos Kommunen.

Pris: 165-200.000 kr.

Prisen kan variere ud fra: